суботу, 29 березня 2014 р.

Про тренінгове навчання молоді стратегії власного професійного життя

В неділю, 30 березня 2014 р., о 14.00 в приміщенні міської бібліотеки відбудеться 1-ше заняття ТРЕНІГУ для молоді "Ділова людина. Шляхи становлення" (безкоштовно). Орієнтовна кількість учасників - 12 осіб. 
Сторінка заходу в мережі ВКонтакте http://vk.com/event68984633

Заняття відбуватимуться 1 раз на тиждень (у вихідний день) на базі Комсомольської міської публічної бібліотеки (для дорослих). Загальна кількість тренінгових занять - 18. Тренінг передбачає такі форми роботи, як лекції, практичні заняття, дискусії, дебати, проектну діяльність тощо.

Мета проведення тренінгу "Ділова людина. Шляхи становлення" – розвиток у молоді ділових якостей, допомога у формуванні стратегії власного професійного життя, в розумінні, що таке становлення та розвиток ділової людини, в опануванні основами ділової етики, ефективного спілкування та ін..

Учасники, які пройдуть весь курс тренінгу "Ділова людина. Шляхи становлення", отримають відповідні сертифікати, а також знання й уміння, що допоможуть їм у підготовці до самостійного життя і праці в сучасних соціально-економічних умовах.


Організатор тренінгу – сектор роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» за підтримки Комсомольської міської публічної бібліотеки та БФ «Подаруй надію». Під час підготовки матеріалів тренінгу використано посібник канд. пед. наук Л.А.Мартинець .

0 коммент.:

Дописати коментар