субота, 21 грудня 2013 р.

Ялинка для дітей з особливими потребами

Від дня Святого Миколая в Україні розпочинається верениця новорічних свят, що триватимуть більше місяця. Тож недивно, що люди починають встановлювати новорічні ялинки. Особливо радіють зеленим красуням дітлахи.

20 грудня до офісу громадської організації «Товариство захисту прав дітей-інвалідів «Ніжність» завітали «Помічники Святого Миколая». Прийшли вони до дітей з особливими потребами не з пустими руками, а принесли з собою гарну новорічну ялинку, яскраві ялинкові прикраси і маленькі солодкі сюрпризи. Діти дуже зраділи таким гостям, оскільки раніше не мали ялинки. Благодійник, на кошти якого було придбано ці подарунки, побажав залишитися невідомим.



В ролі «Помічників Святого Миколая» виступили активісти громадської організації «Центр «РОДІС». Вони влаштували спільне з дітлахами прикрашання новорічної ялинки, а потім разом співали, водили хоровод і запалювали на ялинці яскраві різнокольорові вогники.  

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь в акції "Новорічна ялинка для дітей з особливими потребами" активістам Максиму Піщаному, Антону Жаданову, Сергію Попову, Наталії Гнидюк, Анастасії Макаренко, Софії Макаренко, Дар'ї Прохорович і Катерині Василівні Цехлі.

0 коммент.:

Дописати коментар