суботу, 21 грудня 2013 р.

Новорічні подарунки для онкохворих дітей

Наближається новорічне свято і кожна дитина чекає на подарунок від Діда Мороза. Мріють про новорічні подарунки і діти, які наразі перебувають на лікуванні в онкологічному відділенні клінічної лікарні, що у знаходиться Полтаві. Їх батьки вже не в силі «просити» Дідуся Мороза про подарунки для своїх синів і доньок, бо всі кошти йдуть на ліки від страшних хвороб, які об’єднує одне слово «онкологія». Тож добре, що існують благодійники, що здатні допомогти перетворити мрії таких дітей на реальність. Одним з них є благодійний фонд «Подаруй надію», з яким громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» співпрацює від початку 2011 року.


21 грудня активісти ГО «Центр «РОДІС» виступили волонтерами благодійної організації «БФ «Подаруй надію» і взяли участь в 1-му етапі благодійної акції зі збору коштів на придбання новорічних подарунків для дітей, які зараз лікуються в онкологічному відділенні клінічної лікарні, що у знаходиться Полтаві:

1) ляльку з коляскою - для Бедратій Світлани (3 роки) - гострий лімфобластний лейкоз;
2) телефон мобільний (справжній) - для Голянкіної Тетяни (6 років) - гострий лімфобластний лейкоз;
3) кораблик великий – для Кравченка Назара (3 роки) - гліома стовбура мозку;
4) дитячий комп'ютер – для Пащевської Аліни (3 роки) - білотеральна нейробластома;
5) великий плюшевий ведмедик - для Матвієнко Мирослави (16 років) – ЛГМ;
6) лялька – для Маховей Віти (4 роки) - пухлина печінки.




Благодійна акція «Новорічні подарунки для онкохворих дітей» пройшла на території центрального ринку Комсомольська. Організатором акції був БФ «Подаруй надію» (конт. тел. 0677751197) за підтримки ГО «Центр «РОДІС» (конт. тел. 0983067690).

Завдяки небайдужим комсомольчанам, в ході благодійної акції волонтерам вдалося зібрати одну тисячу дві гривні. На цю суму волонтери закупили ляльки, коляску, великий корабель і дитячий комп’ютер. Крім цього, дві родини комсомольчан зробили предметні подарунки: родина Сафонових – великого ведмедика і родина Шумакових – мобільний телефон.

Тепер залишилося красиво запакувати новорічні подарунки і відвезти дітям в онкологічне відділення дитячої лікарні до Полтави. Отже, благодійна акція «Новорічні подарунки для онкохворих дітей» триватиме ще кілька днів. По її закінченні додамо фотозвіт.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» висловлює велику вдячність за участь в 1-му етапі благодійної акції «Новорічні подарунки для онкохворих дітей» активістам організації  Софії Макаренко, Наталії Гнидюк, Дар’ї Прохорович, Антону Жаданову, В’ячеславу Опарі, Сергію Попову, Катерині Василівні Цехлі, Ірині Володимирівні Сафоновій, Зої Петрівні Шумаковій. 

0 коммент.:

Дописати коментар