суботу, 21 грудня 2013 р.

Ялинка для маленьких пацієнтів міської лікарні

Одним з найсвітліших грудневих днів вважають день Святого Миколая. Кажуть, що жив колись давно такий чоловік, який був добрим і мудрим, дуже любив дітей і дарував їм подарунки. Не секрет, що й досі один раз на рік, 19 грудня, дітлахи і досі отримують від нього привітання. Їхні батьки, посміхаючись, твердять, що то все від Святого Миколая. Тож недивно, що зазвичай о цій порі всі діти чекають подарунків.

Крім того, від дня Святого Миколая традиційно розпочинаються веселі новорічні свята, що обов’язково проходять біля новорічної ялинки. Не поталанило тим дітям, які в ці радісні дні хворіють. До того ж, є й такі маленькі комсомольчани, що вимушені на свята лікуватися в стаціонарних умовах міської лікарні. Це чотирнадцять дітей віком від 9 місяців до 12 років, які потребують особливої уваги.



18 грудня, напередодні дня Святого Миколая, активісти громадської організації «Центр «РОДІС» виступили «помічниками Святого Миколая». Вони принесли маленьким пацієнтам дитячого відділення Комсомольської міської лікарні красиву ялинку, а ще багато блискучих ялинкових прикрас  і книжкові подарунки. Усе це для дітлахів передав благодійник, який побажав залишитися невідомим.

Благодійну акцію «Ялинка для маленьких пацієнтів міської лікарні» провели активісти Максим Піщаний, Сергій Попов, Антон Жаданов, Ольга Мосіна, Вікторія Калитка, Катерина Шляхова, Наталія Гнидюк і Катерина Василівна Цехла.

Дякуємо всім медичним працівникам лікарні за турботу та лікування дітей. Окрема подяка заступнику начальника УОЗ Віктору Дуднику і завідуючій дитячим відділенням міської лікарні Валентині Макаренко за сприяння проведенню благодійної акції «Ялинка для маленьких пацієнтів міської лікарні».

0 коммент.:

Дописати коментар