суботу, 26 жовтня 2013 р.

У професійному будівельному ліцеї провели інформаційну годину з профілактики насильства і торгівлі людьми

2 жовтня 2013 р. у професійному будівельному ліцеї м.Комсомольська відбулась інформаційна година з профілактики сексуального насильства і торгівлі людьми. Під час заходу з групою учениць професійного навчального закладу було проведено профілактичну бесіду  і влаштовано перегляд спеціального мультфільму про найбільш поширені шляхи потрапляння молодих жінок і дівчат до сексуальної експлуатації.

Навчальний фільм для молоді був розроблений британськими продюсерами на основі узагальнених образів реальних постраждалих від торгівлі людьми в сексуальних цілях. Це жительки країн Східної Європи, які постраждали від торгівлі людьми у Великій Британії і погодились поділитись своїм трагічним досвідом з розробниками фільму. Після обговорення переглянутого фільму учасниці заходу від Міжнародного центру «Ла Страда – Україна» отримали спеціальні книжки з важливими порадами щодо того, як вберегтися від небезпеки потрапляння до рук сучасних работорговців. 


Інформаційну годину в Комсомольському професійному будівельному ліцеї провели представники Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС»: Лілія Дмитренко, яка є  тренером-координатором  Національної тренерської  мережі Міжнародного центру «Ла Страда – Україна» в Полтавській області, та активісти Дар’я Прохорович і Вікторія Калитка.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує адміністрації Комсомольського професійного будівельного ліцею та психологу закладу Сніжані Пангеловій за співпрацю у сфері профілактики насильства і торгівлі людьми.

0 коммент.:

Дописати коментар