суботу, 26 жовтня 2013 р.

До Міжнародного Дня музики відбулась зустріч в літературно-музичній вітальні


1 жовтня у світі святкували Міжнародний день музики. Відзначали його і в Комсомольську. Зокрема, в міській центральній публічній бібліотеці відбулась концертна програма «Літературно-музична вітальня «Зустріч з музикою».

Організаторами концерту, присвяченого Міжнародному дню музики, виступила  громадська організація «Центр «РОДІС» за підтримки Комсомольської центральної публічної бібліотеки та Комсомольської міської організації ветеранів війни та праці.

Глядачами концерту «Зустріч з музикою» стали комсомольчани, любителі музики різного віку і різних професій. Серед них  були і сивочолі ветерани, адже день 1 жовтня ознаменований ще одним святом - Днем ветеранів. Тож під час заходу на їх адресу також лунали вітальні слова і музичні подарунки.

Сила музики незбагненна, адже промовляє вона безпосередньо з душею людини. Мова музики універсальна, бо розуміють її всі, незалежно від національності і громадянства. Музика змушує нас радіти і сумувати, вона здатна повергнути людину в бурхливий захват, а може навпаки заспокоїти, допомагає пережити горе і неприємності, вилікувати сердечні рани і знову відкрити світові своє серце. Про все це під час концерту вела мову ведуча літературно-музичної вітальні Наталія Ткаченко, член дирекції ГО «Центр «РОДІС».



Свої виступи глядачам концерту «Зустріч з музикою» подарували оперна співачка Віта Гажала і концертмейстер  Любов Вергелєсова, саксофоністка Вікторія Чобітько, виконавець авторських пісень Максим Нечитайло. Порадувала глядачів піснями і Олена Озерна. Вона залучила до співу всіх, хто був у залі. На згадку про «Зустріч з музикою» юні активісти громадської організації «Центр «РОДІС» подарували всім присутнім вітальні листівки, виготовлені власними руками. На завершення концерту дівчата і хлопці разом з учасниками концерту заспівали своєрідний гімн музиці.

ГО «Центр «РОДІС» висловлює щиру вдячність за участь у концерті Віті Гажалі, Любові Вергелєсовій, Вікторії Чобітько, Олені Озерній, Максиму Нечитайлу. Також дякуємо за партнерську співпрацю Комсомольській центральній публічній бібліотеці і Комсомольській міській організації ветеранів війни та праці.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякуємо за участь у підготовці та проведенні заходу активістам Олені Озерній, Зої Шумаковій, Сергію Попову, Наталії Гнидюк, Дар'ї Прохорович, Роксолані Риженко, Софії Макаренко, Анастасії Макаренко, Любові Макаренко, а також зав. сектору роботи з молоддю Володимиру Дмитренко, зав. сектору роботи з ветеранами Катерині Василівні Цехлі та члену дирекції Наталії Петрівні Ткаченко.

Дякуємо за інформаційну підтримку медіа-групі ВКонтакте "Комсомольск на Днепре".



Відео: Олег Святов
Монтаж: Роман Свинаренко

0 коммент.:

Дописати коментар