понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Про акцію «Щоб пам'ятали», присвячену 69-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників

24 жовтня 2013 року, напередодні відзначення 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, на базі Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 відбулась акція «Щоб пам'ятали». Її організаторами виступили Дмитрівська громадська організація «Військово-патріотичний клуб «Пам'ять», Комсомольська громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» та Комсомольська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 за підтримки відділу освіти Комсомольської міської ради.

Мета, яку переслідували представники громадськості, доволі проста, однак дуже важлива – сприяння  вихованню у дітей та учнівської молоді патріотизму і поваги до героїчного минулого свого народу. Адміністрація і педагогічний колектив Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 організували участь дітей і підлітків в акції «Щоб пам’ятали» у три етапи. Спочатку захід пройшов для учнів молодших класів, потім для учнів середніх класів, а завершилась акція з участю старшокласників.



Під час заходу йшлося про Велику Вітчизняну війну, про битву за Україну і про ціну, якою дісталося визволення нашої Батьківщини. Програма проведення акції містила неформальне спілкування представників Комсомольської ГО «Центр «РОДІС» з дітьми та підлітками з урахуванням їх вікових психологічних особливостей; перегляд тематичних відеороликів про День визволення України від німецько-фашистських загарбників; військово-історична виставка зброї та обмундирування від представників Дмитрівської ГО «Військово-історичний клуб «Пам'ять».

В акції взяли участь Наталія Тягай, директор Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Лілія Щербина, методист методичного кабінету відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради.

ГО «Центр «РОДІС» висловлює вдячність педагогічному і учнівському колективу Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 за участь у патріотичній акції «Щоб пам'ятали», а також  відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради за її підтримку.

Висловлюємо вдячність за партнерську співпрацю членам Дмитрівської ГО «Військово-історичний клуб «Пам'ять»: Андрію Романенку (м. Кременчук), Віктору Кеушу (м. Комсомольськ), Людмилі, Олександру та Олексію Лютенко (м. Глобине), Андрію Котвинському та голові клубу Володимиру Картавому (с. Дмитрівка).

Дирекція ГО "Центр "РОДІС" дякує за участь в організації 24 жовтня патріотичної акції «Щоб пам'ятали» активістам Єгору Базавлуку та Антону Жаданову, Риммі Іллівні Богдановій, Ользі Макарівні Прокопенко та Валентині Григорівні Клюшниченко, а також зав.сектором патріотичної роботи та роботи з ветеранами Катерині Василівні Цехлі.

0 коммент.:

Дописати коментар