вівторок, 17 вересня 2013 р.

Відбувся Всеукраїнський форум мережі «Громадські ініціативи України»

13-14 вересня 2013 року в Чернігові пройшов Всеукраїнський форум «Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад». Його учасниками стали лідери громадських організацій, керівники успішних проектів місцевого рівня. Організатором форуму виступила мережа «Громадські ініціативи України».

У форумі взяв участь представник Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко (завідувач сектору роботи з молоддю). Він розповів, що цей захід став всеукраїнським майданчиком для поширення досвіду громадських організацій, діяльність яких поширюється переважно на місцевому рівні. Учасники обмінювалися ідеями, дізнавалися про можливості розвитку, презентували успішні проекти, встановлювали нові партнерські зв’язки, планували спільні заходи.



В рамках форуму відбулись виступи представників міжнародних та донорських організацій, але найважливіше, що на ньому поділилися практичним досвідом представники пересічних неурядових організацій з невеликих населених пунктів України.

Програма форуму «Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад» була дуже насиченою: презентації, панельні дискусії, майстер-класи, конкурс «Краща громадська ініціатива року», вечір соціальної реклами у партнерстві з фестивалем «МолоДія», а також неформальне спілкування громадських активістів з усієї України. Все це створило основу для плідного обміну досвідом і нових партнерських ініціатив.

Більше інформації тут http://ngonetwork.org.ua/blog/merezha/482.html

0 коммент.:

Дописати коментар