неділю, 15 вересня 2013 р.

Комсомольський міський ЦСССДМ запрошує партнерів на свій 20-річний ювілей


У вересні 2013 року своє 20-річчя святкуватиме Комсомольський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Він є одним з 32-х міських та районних ЦСССДМ, що проводять практичну соціальну роботу на Полтавщині.

Колектив міського ЦСССДМ здійснює свою діяльність у Комсомольську в кількох напрямках: робота з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах, надання послуг та забезпечення соціального супроводу таких сімей; робота з жінками, які мають намір залишити дитину в пологовому будинку або іншому закладі охорони здоров’я; здійснення соціального супроводу осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з метою захисту житлових прав, надання їм соціальної підтримки.


23 вересня о 16.00 у великій залі міського ПКіТ відбудуться урочистості, присвячені 20-річчю діяльності Комсомольського міського ЦСССДМ. Захід матиме інформаційну та виховну спрямованість.

Очільниця Комсомольського міського ЦСССДМ Олена Запсельська разом із колективом центру запрошують на захід представників усіх своїх партнерських організацій. 
Конт. тел. 25703.



 

0 коммент.:

Дописати коментар