вівторок, 17 вересня 2013 р.

До Дня батька у Комсомольську закликали чоловіків до відповідального батьківства і ненасильницьких методів сімейного виховання

14 вересня 2013 р., напередодні Дня батька, у Комсомольську відбулась чергова вулична акція з попередження психологічного (емоційного) насильства над дітьми в рамках інформаційної кампанії «Слова ранять на все життя».  В Україні її проводить Український фонд «Благополуччя дітей» у партнерстві з організацією Fundacja Dzieci Niczyje (Польща).

Акцію провели активісти громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», яка координує інформаційну кампанію «Слова ранять на все життя» у м. Комсомольську за підтримки виконкому Комсомольської міської ради. 

Цього разу цільовою аудиторією активістів стали чоловіки. Хлопці і дівчата вітали їх з Днем батька і вручали листівки, що закликають до відповідального батьківства і ненасильницьких методів сімейного виховання. Йдеться про відмову від крику, обзивань, насмішок, злісних жартів на адресу дитини.



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь в акції «Слова ранять на все життя» активістам Ользі Мосіній, Дар'ї Прохорович, Анастасії Макаренко, Вікторії Пальосі, Анастасії Бабич, Софії Макаренко, Катерині Шляховій, Анастасії Гончар, Вікторії Калитці, Наталії Гнидюк, В'ячеславу Опарі, Сергію Попову, Антону Жаданову, Єгору Базавлуку, а також представнику медіа-групи ВКонтакте "Комсомольск на Днепре" Олегу Святову.


Оператор: Олег Святов
Монтаж: Роман Свинаренко

Довідково:
Під час вуличних акцій молодь поширює листівки, які Український фонд «Благополуччя дітей» адаптував для інформаційної соціальної кампанії «Слова ранять на все життя». Раніше матеріали були розроблені рекламною агенцією Publicis у Варшаві і використані недержавною організацією Nobody’s Children Foundation для проведення кампанії у Польщі минулого року.

0 коммент.:

Дописати коментар