вівторок, 10 вересня 2013 р.

До Міжнародного дня миру у Комсомольську оголосили два конкурси


У вересні 2013 р. молодь Комсомольська готується відзначити Міжнародний день миру. Зокрема, з такою ініціативою виступила громадська організація «Креативна молодь». Її  представники в 2011 і 2012 рр. вже організовували подібні заходи в нашому місті.

Цьогоріч проведення Дня миру в Комсомольську заплановане на суботу, 21 вересня

Передбачається, що захід відбудеться на літньому естрадному майданчику міського парку культури та відпочинку з 14.00 до 16.00. 

Наразі триває підготовча робота до відзначення Міжнародного дня миру, формується склад партнерів і спонсорів заходу.

В рамках підготовки заходу «Міжнародний день миру» його організатори оголосили два  конкурси - фотоконкурс і конкурс малюнків. 


Умови ФОТОКОНКУРСУ на тему «День Миру»:

1. Участь у фотоконкурсі можуть взяти всі бажаючі комсомольчани та гості міста. Для цього необхідно відправити свою работу на електрону пошту організації kreativnaya.molodezh@mail.ru Крім того, конкурсні фото слід подати у віддрукованому вигляді (формат А4) у прозорому файлі за адресою: вул. Миру, 24 (виконком), 1-й поверх, магазин «Канцелярские товары». До фото додати аркуш паперу з інформацією про автора (ім'я та прізвище, вік, контактний номер моб. телефону).  Допускається застосування фільтрів, ретуші, масок та інших способів редагування зображення. 

2. Прийом конкурсних фото - до 20 вересня 2013 р. включно.

3. В електронному листі треба зазначити інформацію про автора:  ім'я та прізвище, вік, контактний номер моб. телефону. 

4. Виставка фотографій, поданих на конкурс, визначення переможців та їх нагородження відбудеться 21 вересня на літньому естрадному майданчику міського парку культури та відпочинку під час святкування "Дня Миру" з 14.00 до 16.00. 

5. За підсумками фотоконкурсу буде визначено трьох переможців, які отримають цінні призи.

6. Фотографії, подані на фотоконкурс, не рецензуються і не повертаються. Організатори конкурсу мають право використовувати конкурсні фотографії в Інтернет-ресурсах, у відеоматеріалах, а також під час публікацій у друкованих ЗМІ без додаткового погодження з авторами. Зазначення авторства фотографій при цьому буде дотримано.


Умови КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ на тему "День Миру":

1. Участь у конкурсі можуть взяти всі бажаючі комсомольчани та гості міста.

2. Прийом конкурсних робіт - до 20 вересня 2013 р. включно за адресою: вул.. Миру, 24 (виконком), 1-й поверх, магазин «Канцелярские товары».

3. Роботи приймаються у прозорому файлі. На зворотньому боці малюнка необхідно зазначити інформацію про автора: ім'я та прізвище, вік, контактний номер моб. телефону.

5. Виставка робіт, поданих на конкурс, визначення переможців та їх нагородження відбудеться 21 вересня на літньому естрадному майданчику міського парку культури та відпочинку під час святкування "Дня Миру" з 14.00 до 16.00. 

6. За підсумками конкурсу буде визначено трьох переможців, які отримають призи від спонсора ПП Камінська (магазин "Канцелярські товари").

7. Малюнки, подані на конкурс, не рецензуються і не повертаються. Організатори конкурсу мають право використовувати конкурсні роботи в Інтернет-ресурсах, у відеоматеріалах, а також під час публікацій у друкованих ЗМІ без додаткового погодження з авторами. Зазначення авторства малюнків при цьому буде дотримано.


Сторінка заходу "День миру" в соціальній мережі ВКонтакті  http://vk.com/den_mira2013

***
Планується, що громадська організація «Центр «РОДІС» виступить партнером проведення інформаційної акції до Міжнародного дня миру.

0 коммент.:

Дописати коментар