понеділок, 9 вересня 2013 р.

В Міжнародний день грамотності міська бібліотека організувала акцію у Комсомольську


8 вересня 2013 року в Комсомольську відзначили Міжнародний день грамотності. З цієї нагоди міська центральна публічна бібліотека організувала акцію «Покращуй свою грамотність – завітай в бібліотеку!». Помічниками у проведенні акції виступили активісти громадської організації «Центр «РОДІС».

Під час заходу молоді хлопці і дівчата вітали городян з Міжнародним днем грамотності і нагадували про те, як важливо сучасній людині бути освіченою. Активісти роздавали учасникам акції спеціальні листівки у вигляді міні-словничків антисуржику з прикладами правильного вживання слів. При цьому комсомольчан запрошували частіше приходити до бібліотеки, щоб покращувати свої знання.

Метою акції, присвяченої Міжнародному дню грамотності, стало акцентування уваги городян на необхідності займатися власним саморозвитком. Способів для цього досить багато і одним з ефективних є заняття в міській центральній публічній бібліотеці. Бібліотекарі, які там працюють, є досвідченими знавцями швидкого пошуку інформації. В бібліотеці є багато словників і підручників, а в читальній залі комсомольчани мають змогу працювати з  комп’ютерами, а також користуватися зоною WI-FI. При цьому все це - безкоштовно.



Центральна публічна бібліотека м. Комсомольська і ГО «Центр «РОДІС» дякують за допомогу в організації акції «Міжнародний день грамотності» активістам з числа учнівської та робітничої молоді: Вікторії Пальосі, Дар'ї Прохорович, Катерині Станович, Наталії Гнидюк, Дмитру Гамадику, Катерині Шляховій, В'ячеславу Опарі, Сергію Попову і Антону Жаданову, а також медіа-групі ВКонтакте "Комсомольск на Днепре" та її представнику Олегу Святову.

Окрема подяка за підтримку акції комсомольчанкам Катерині Василівні Цехлі, Риммі Іллівні Богдановій, Ользі Макарівні Прокопенко та Валентині Григорівні Клюшниченко.


Оператор: Олег Святов
Монтаж: Роман Свинаренко
© Группа «Комсомольск на Днепре»

0 коммент.:

Дописати коментар