пʼятницю, 16 серпня 2013 р.

Акція "Подаруй бібліотеці книгу!" триває


Напевно у багатьох вдома є книги, що вже давно прочитані і припадають пилом в шафах, комірчинах, а то й у гаражі чи на дачі. В той же час ці книги могли б надалі приносити користь, якщо б їх читали інші люди. Зокрема в центральній публічній бібліотеці

Коштів на поповнення книжкового фонду в бюджеті установи обмаль, тому восени 2011 року в місті було започатковано акцію «Подаруй бібліотеці книгу!», яка стала постійнодіючою.

15 серпня 2013 року до акції долучилися кілька активних комсомольчан, що небайдужі до міських проблем. В результаті цього книжковий фонд Комсомольської центральної публічної бібліотеки поповнився книгами загальною кількістю 345 шт..



304 книги бібліотеці подарувала НАТАЛІЯ СТАЙКО, яка працює головним бухгалтером виконкому Комсомольської міської ради.

26 книг подарувала бібліотеці РОДИНА ШУМАКОВИХ. Олександр Шумаков працює у сфері автосервісу, його дружина Зоя трудиться бухгалтером ТОВ «Леомі – оригінал».  На акційний захід книги принесли донька подружжя Шумакових Марія разом зі своїм товаришем Владиславом Хрупою.

15 книг передала ОЛЬГА МАРЧЕНКО, яка працює вахтером на одній з ділянок Управління із забезпечення громадського порядку ВАТ «Полтавський ГЗК».

Всі ці комсомольчани самі виявили благодійну ініціативу. Доставити до бібліотеки книги Наталії Стайко та Ольги Марченко допомогли активісти ГО «Центр «РОДІС».



Організаторами акції виступили громадська організація «Центр «РОДІС» та центральна публічна бібліотека м. Комсомольська за підтримки Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь в акції «Подаруй бібліотеці книгу!» активістам Вікторії Пальосі, Вікторії Калитці, Дар'ї Прохорович, Юлії Діжак, Олені Середі, Єгору Базавлуку, Анастасії Походій, Наталії Гнидюк, а також зав.сектору роботи з молоддю Володимиру Дмитренку.



0 коммент.:

Дописати коментар