середу, 14 серпня 2013 р.

У Комсомольську оголосили фотоконкурс до Дня Незалежності України


Від 14 серпня 2013 р. запрошуємо комсомольчан та гостей міста до участі у фотоконкурсі, присвяченого Дню Незалежності України.

Фотоконкурс оголошено в рамках акції  «З Днем народження, Україно!» за підтримки виконкому Комсомольської міської ради, центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська та ПП С.Рудий («Ваші вікна»).

Організаторами заходу виступають Комсомольська ГО «Центр «РОДІС», мережа громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!» (координатор Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій) і відділ у справах сім`ї та молоді Полтавської ОДА.


Тема фотоконкурсу:
«В наших вікнах сонце грає.
Квітни, український краю!»

Умови фотоконкурсу: 
1. Участь у фотоконкурсі можуть взяти всі
бажаючі комсомольчани та гості міста  незалежно від віку і статі. Від одного автора - не більше 2-х фотографій.

2. Фотографії, що подаються на конкурс, мають бути роздруковані на фотопапері формату А4. Допускається застосування фільтрів, ретуші, масок та інших способів коригування зображення. 

3. Прийом конкурсних фото - до 23 серпня 2013 р. включно за адресою: вул. Миру, буд. 22, юнацький абонемент Комсомольської центральної публічної бібліотеки (для дорослих).

4. Фотографії приймають у прозорих файлах із вкладеним аркушем паперу з інформацією про автора:  ім'я та прізвище, вік, контактний номер моб. телефону. 

5. Виставка фотографій, поданих на конкурс, визначення переможців та їх нагородження відбудеться 24 серпня 2013 р. під час акції  «З Днем народження, Україно!», яка пройде з 17.00 до 19.00 на майданчику біля Комсомольської центральної публічної бібліотеки (вул. Миру, 22).

6. За підсумками фотоконкурсу буде визначено трьох переможців, які отримають призи від ПП С.Рудий («Ваші вікна»). Переможців визначить журі, склад якого буде оголошено під час акції  «З Днем народження, Україно!».

7.
Фотографії, подані на фотоконкурс, не рецензуються і не повертаються. Організатори конкурсу мають право використовувати конкурсні фотографії в Інтернет-ресурсах, у відеоматеріалах, а також під час публікацій у друкованих ЗМІ без додаткового погодження з авторами. Зазначення авторства фотографій при цьому буде дотримано. 

Довідки за тел. 0983067690, 0505244381.

Сторінка фотоконкурсу ВКонтакте http://vk.com/event57140525

0 коммент.:

Дописати коментар