вівторок, 13 серпня 2013 р.

У Комсомольську проведуть 2-й конкурс вишиванок «Етноподіум «Ми – українці!»


24 серпня 2013 р. в Комсомольську відбудеться  конкурс вишиванок «Етноподіум «Ми – українці!». Час та місце проведення – з 17.00 до 18.00 на майданчику біля Комсомольської центральної публічної бібліотеки (вул. Миру, 22).

Учасниками «Етноподіуму «Ми – українці!» можуть стати бажаючі комсомольчани і гості міста, одягнені в українські вишиванки. Вік і стать учасників необмежені. Головне - щира посмішка, гарний настрій, а ще – коротка історія появи вишиванки у власному гардеробі.

Учасники конкурсу «Етноподіум «Ми – українці!», а також його переможці отримають призи від ПП Таміли Григор'євої - відділ «Все для рукоділля» (м-н «Торговий центр»). Призерів визначить журі, склад якого буде оголошено під час заходу.

Конкурс вишиванок «Етноподіум «Ми – українці!» відбудеться в рамках акції  «З Днем народження, Україно!» за підтримки виконкому Комсомольської міської ради, центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська та ПП Т.Григор'євої (відділ «Все для рукоділля» м-ну «Торговий центр»).

Організаторами заходу виступають Комсомольська ГО «Центр «РОДІС», мережа громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!» (координатор Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій) і відділ у справах сім`ї та молоді Полтавської ОДА.

Сторінка конкурсу вишиванок «Етноподіум «Ми – українці» ВКонтакте http://vk.com/club57115992

***Інформація про конкурс вишиванок «Етноподіум «Ми – українці» 2012 року тут http://www.rodis.org.ua/2012/08/blog-post_28.html

0 коммент.:

Дописати коментар