понеділок, 24 червня 2013 р.

Готуємось до міжнародного Дня Настільних Ігор-2013

Комсомольський Клуб соціальної гри «РОДІС» 30 червня  приєднається до святкування міжнародного Дня Настільних Ігор. Цьогоріч його відзначатимуть на території СНД вже вдруге за ініціативою Асоціація Клубів Настільних Ігор (АКНІ).

В Україні проведення міжнародного Дня Настільних Ігор збігається зі святкуванням Дня молоді. Вважаємо це знаковим моментом, адже саме прогресивна молодь є рушійною силою розвитку сучасного суспільства.

Клуб соціальної гри «РОДІС» є членом АКНІ вже рік http://aknir.org/clubs/rodis_club_komsomoljsk/ і діє у Комсомольську з лютого 2012 року з ініціативи сектору роботи з молоддю міської ГО «Центр «РОДІС». Діяльність Клубу здійснюється за підтримки Комсомольської центральної публічної бібліотеки та Інтернет-провайдера «ТРК «ГОК». 

Наразі відбулось понад два десятки зустрічей учасників Клубу соціальної гри «РОДІС». Востаннє  зустріч пройшла на території ТК «Славутич-Парк» і стала однією зі складових святкування  Дня захисту дітей, яке проходило в рамках програми  розважальних заходів «Мама, тато, я – відпочиває вся сім’я!» http://www.rodis.org.ua/2013/06/21.html

Міжнародний День Настільних Ігор-2013 плануємо відзначати у форматі «оpen аir» на березі Паркового озера. 

Збір учасників - 30 червня (в неділю) о 16.00 на зупинці біля кафе «Да Вінчі» (не забудьте взяти з собою килимки, тому що грати будемо, сидячи на траві).

* * *
Довідатися, як відзначали у Комсомольську міжнародний День Настільних Ігор-2012, можна за посиланням  http://www.rodis.org.ua/2012/06/blog-post_25.html


0 коммент.:

Дописати коментар