вівторок, 28 травня 2013 р.

Міністерство соціальної політики України підтримало проведення кампанії «Слова ранять на все життя»


Міністерство соціальної політики України підтримало проведення інформаційної соціальної кампанії «Слова ранять на все життя» в рамках здійснення організованих заходів для дітей та молоді з метою збереження традиційних сімейних цінностей, посилення мотивації до реєстрації шлюбів, свідомого народження і виховання дітей, а також підвищення соціального захисту сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Нагадуємо, що з березня по вересень 2013 р. Український фонд «Благополуччя дітей» у партнерстві з організацією Nobody’s Children Foundation (Польща) проводить кампанію «Слова ранять на все життя» з метою попередження психологічного (емоційного) насильства над дітьми та популяризації відповідального батьківства і ненасильницьких методів виховання.

Кампанія «Слова ранять на все життя» проводиться в рамках проектів “Дитинство без насильства”, що фінансується OAK Foundation, та “Попередження емоційного насильства над дітьми в Україні”, що фінансується в рамках Програми Фонду Свободи "Перетворення у Регіоні" - RITA, яку реалізує Фонд Освіта для демократії.

Джерело http://www.ccf.org.ua/news/view/1731/

0 коммент.:

Дописати коментар