понеділок, 27 травня 2013 р.

У Комсомольську оголосили конкурс малюнків «Нехай у світі буде більше доброти!»

В рамках заходів до Міжнародного дня захисту дітей у Комсомольську оголошено міський конкурс дитячих малюнків на тему «Нехай у світі буде більше доброти!». 

Конкурс триватиме з 27 травня по 7 червня 2013 року.

Організаторами конкурсу стали громадська організація «Центр «РОДІС» та благодійна організація «Благодійний фонд «Подаруй надію». Партнерами конкурсу виступили  відділ освіти та відділ культури і туризму виконкому Комсомольської міської ради, ПП Григор'єва, міська центральна публічна бібліотека м. Комсомольська, ЦСССДМ, ОСББ «Дніпрова чайка», міська художня школа, міські ЗМІ.

Тема конкурсу: «Нехай у світі буде більше доброти!». Його організатори пропонують учасникам спробувати відобразити власне розуміння понять «доброта», «чуйність», «допомога», «благодійність». Адже справжня доброта - це насамперед добрі вчинки по відношенню до тих, хто поруч: до людей, тварин, рослин, до всього навколишнього.

До участі в конкурсі запрошують юних комсомольчан від 6 до 18 років. Роботи будуть оцінювати в двох вікових категоріях:  6 - 13 років та 14 - 18 років.

Усі учасники отримають дипломи учасників про участь а конкурсі.
На переможців конкурсу в кожній віковій категорії чекають грошові призи:
І місце – 300 грн.
ІІ місце – 200 грн.
ІІІ місце – 100 грн.

Вимоги до конкурсних робіт:
До розгляду приймають індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній зображувальній техніці (фарби, олівці, фломастери тощо).
Розмір конкурсного малюнка - формат А-4.
На зворотному боці малюнка слід зазначити його назву, повне ім'я і прізвище автора, а також його вік, домашню адресу і номер контактного телефону.

Конкурсні роботи приймають з 27 травня до 7 червня 2013 року за адресою: вул. Миру, буд. 22, юнацький абонемент міської центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська.

Оголошення переможців конкурсу та виставка конкурсних робіт відбудеться 11 червня 2013 р.
Довідки за тел.  067-603-97-48, 050-524-43-81.


0 коммент.:

Дописати коментар