вівторок, 30 квітня 2013 р.

У Комсомольську відбувся родинний Великодній квест

28 квітня 2013 року біля Паркового озера для сімей з маленькими дітьми відбувся  Великодній квест. Його організатором виступила Комсомольська громадська організація  «Команда соціально активних матерів «МаКоша» в рамках соціального проекту «МAMA-QUEST-UA».

У підготовці та організації цього заходу взяли участь студенти Полтавської Місіонерської Духовної Семінарії Герман Бондарьов та Роман Патрикей.

Партнерську волонтерську допомогу в проведенні квесту надали активісти Комсомольської громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС».

Під час Великоднього квесту мами і тата разом зі своїми малюками відгадували загадки, читали дитячі віршики про Великдень і виконували цікаві завдання, пов’язані з історією виникнення і традиціями цього свята. Родинний захід став своєрідною підготовкою до святкування Великодня.

Переможцями квесту стали сім'я Дарини і Олександри Турчевих, Ганни Травінцевої, Макара, Юлії та Миколая Мірошніченків, Валерія і Людмили Волахів. Всі переможці отримали цінні призи. Супер-призом став двомісячний безкоштовний абонемент на вивчення англійської мови в ТС «Маленький Митець», його отримала Олександра Турчева.



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за волонтерську участь в організації заходу активістам Дмитру Гамадику, Олегу Святову, Дар’ї Прохорович, Анастасії Бабич, Анастасії Макаренко, Юлії Діжак, а також завідувачу сектору роботи з молоддю Володимиру Дмитренку.

0 коммент.:

Дописати коментар