пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Триває просвітницька акція з попередження насильства та КСЕД

Комсомольська громадська організація «Центр розвитку дитини і сім'ї «РОДІС» продовжує превентивну діяльність з  попередження насильства та КСЕД.

Ця робота здійснюється в рамках діяльності Національної тренерської мережі Міжнародного центру «Ла Страда – Україна» в Полтавській області.

25-30 квітня 2013 року у місті триває просвітницька акція, спрямована на неповнолітніх, молодь. Йдеться про те, що сексуальні контакти в цьому віці, в т.ч. за подарунки та гроші, провокують насилля і ведуть до руйнації особистого майбутнього.

Акцію проводять активісти ГО «Центр «РОДІС» під керівництвом зав.сектору роботи з молоддю Володимира Дмитренка. Особлива подяка Любові Макаренко, Софії Макаренко, Анастасії Макаренко, Дар'ї Прохорович, Анастасії Бабич, Вікторії Пальосі, Юлії Дижак. Захід проходить за підтримки НТМ Центру «Ла Страда – Україна», Комсомольського політехнічного технікуму, професійного гірничого ліцею, професійного будівельного ліцею, міських загальноосвітніх навчальних закладів, відділу освіти Комсомольської міської ради.



Якщо ти опинилася/опинився в складній ситуації, зателефонуй безкоштовно на Національну телефонну лінію з питань запобігання насильству та захисту прав дитини: 
0 800 500 335 для дзвінків зі стаціонарних телефонів або 386 для дзвінків мобільних операторів Київстар, МТС, life:).

0 коммент.:

Дописати коментар