четвер, 7 березня 2013 р.

Про нараду членів Національної тренерської мережі Міжнародного центру «Ла Страда – Україна»

4 березня 2013 р. в Києві відбулася організаційна нарада членів Національної тренерської мережі Міжнародного центру «Ла Страда – Україна». Тренери-координатори з різних областей України зібралися  в конференц-залі Київського міського центру роботи з жінками, щоб підвести підсумки роботи НТМ за 2012 рік і визначитися з планами на рік поточний.

На нараді виступила Катерина Левченко, президент Центру «Ла Страда – Україна». Вона проаналізувала загальну ситуацію у сфері протидії торгівлі людьми, насильству, дискримінації та захисту прав дітей в Україні в 2013 році, а також обговорила з тренерами-координаторами НТМ основні проблеми превентивної роботи в регіонах.

Вікторія Кизим, менеджер Департаменту науково-методичної роботи Центру «Ла Страда – Україна», проаналізувала діяльність Національної тренерської мережі та підбила підсумки її роботи за 2012 рік.

Наталія Бочкор, директор Департаменту науково-методичної роботи Центру «Ла Страда – Україна», розповіла про плани і перспективи роботи Національної тренерської мережі в 2013 році.




Під час наради члени НТМ обмінялися досвідом роботи. Зокрема, тренер-координатор НТМ у Донецькій області Валентина Шебаніц розповіла про використання вебінарів як форми ведення профілактичної роботи.

Лілія Дмитренко, тренер-координатор НТМ в Полтавській області та директор Комсомольської ГО «Центр «РОДІС», поінформувала колег про можливість взяти участь в Online-проекті «Події в третьому секторі». Його розроблено Інститутом розвитку креативних технологій та Мас-медіа у партнерстві з ТРК Моріон (м.Євпаторія). В рамках цього проекту члени НТМ, як і будь-які інші представники громадських організацій, мають можливість брати участь у радіо- та відеоефірах у форматі інформаційних радіо та відеопрограм http://ukrainasocial.ning.com/video
Також мова йшла про досвід роботи Пирятинської ГО «Жіночі ініціативи» (Полтавська обл.) в рамках проекту  «Посилення правових можливостей та допомога жертвам домашнього насилля, що проживають у Пирятинському районі». Він реалізується за підтримкою програми «Верховенство права» МФ Відродження і має на меті надання жертвам домашнього насильства, які проживають у Пирятинському районі, допомоги через посилення їх прав та комплексного вирішення юридичних, психологічних, медичних та інших соціальних проблем.

0 коммент.:

Дописати коментар