вівторок, 19 лютого 2013 р.

Епідемія доброти у Комсомольську

Щорічно 17 лютого людство відзначає Міжнародний день спонтанного прояву доброти. З цієї нагоди Україною шириться «Епідемія доброти» – всеукраїнський громадський захід, ініційований чотири  роки тому молоддю Вінниччини.

До Комсомольська «Епідемія доброти» вперше прийшла в 2012 р. Її поширювали активісти міської громадської організації «Центр «РОДІС» разом з представниками різних  установ, організацій і просто добрими та небайдужими городянами http://www.rodis.org.ua/2012/02/blog-post_19.html

Цьогоріч старт «Епідемії доброти»-2013 у Комсомольську відбувся 15 лютого в приміщенні Комсомольської міської центральної публічної бібліотеки. Під час заходу активісти запланували провести в місті не один «день доброти», а цілий «тиждень добрих справ». І знову в різних доброчинних акціях візьмуть участь багато партнерів.



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» висловлює вдячність за активну участь у підготовці міських заходів «Епідемія доброти»-2013 у Комсомольську активістам з числа учнівської, студентської та робітничої молоді: Єгору Базавлуку, Ользі Мосіній, Альоні Шуть, Аліні Сугак, Любові Макаренко, Анастасії Макаренко, Софії Макаренко, Дар’ї Прохорович, Вікторії Пальохі, Сергію Попову, Олексію Лисенку, а також завідувачу сектором роботи з молоддю Володимиру Дмитренку.

0 коммент.:

Дописати коментар