вівторок, 22 січня 2013 р.

На Рівненщині продовжують роботу з профілактики насильства

Комсомольська ГО «Центр «РОДІС»  та представництво НТМ Міжнародного центру «Ла Страда – Україна» в Полтавській області продовжують підтримувати превентивну просвітницьку діяльність в  Рівненській області з центром в м. Сарни. Там цим активно займається психолог Сарненської гімназії, тренер з освітніх тренінгів Володимир Березовський:
http://www.rodis.org.ua/2012/05/blog-post_4622.html
http://www.rodis.org.ua/2012/12/blog-post.html 
http://www.rodis.org.ua/2012/12/16_30.html

У січні 2013 року в м. Сарни відбувся семінар «Стоп, насильство!» з питання запобігання випадкам жорстокості в молодіжному середовищі. Захід провів психолог і тренер з освітніх тренінгів Володимир Березовський за активної підтримки Сарненської РМО «Молоді регіони» та депутата Сарненської районної ради Андрія Циганенка.



Під час семінару учнівська молодь отримала не лише інформацію про можливі варіанти уникнення усіх видів насилля, а й про те, як самому не стати жорстоким до ближнього. Досвідчений психолог Володимир Березовський познайомив учасників семінару з способами, що допомогають не стати жертвами насильства.  

В роботі семінару «Стоп, насильство!» взяли участь спортсмени Сергій Максимчук та Олександр Потапович, які займаються бойовим самбо і карате До. Вони розповіли юнакам і дівчатам про нескладні, але дієві прийоми самооборони, а також наочно продемонстрували їх. На завершення семінару всі його учасники отримали сертифікати.

0 коммент.:

Дописати коментар