четвер, 3 січня 2013 р.

Парад новорічних ялинок - 2012

26 грудня 2012 р. у Комсомольську відбулася традиційна передноворічна акція з прикрашання ялинок в «дитячому містечку». Вже вп’яте ініціатором її проведення стала депутат міської ради Неллі Карпець. Щорічно вона запрошує на акцію до дитячого містечка волонтерів, щоб  створити новорічний настрій для малечі прилеглих мікрорайонів.

З 2011 р. акція з прикрашання ялинок в «дитячому містечку» отримала назву «Парад новорічних ялинок» http://www.rodis.org.ua/2011/12/blog-post_4429.html Активісти громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» у цій акції участь взяли вже вдруге. До них  долучилися ГО «Креативна молодь» та колективи міських загальноосвітніх закладів: ЗОШ І-ІІІ ст. №1, ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Вони принесли іграшки та інші новорічні прикраси і влаштували парад новорічних ялинок. Також із новорічними ялинковими прикрасами допомогли методист Світлана Аструдінова, діти і батьки старших груп ДНЗ «Росинка»,  а ткож учні й батьки 1-х класів гімназії ім. В.О.Нижниченка.

Цьогоріч ялинки в «дитячому містечку» прикрашали активісти ГО «Центр «РОДІС» Альона Шуть, Ольга Мосіна, Сергій Попов, Сергій Гончаренко, Дмитро Бершак, Викторія Белінська, Микита Пусяк та Анастасія Макаренко на чолі з зав.сектором роботи з молоддю Володимиром Дмитренком; голова ГО «КМ» Євген Камінський; школярі ЗОШ І-ІІІ ст. №1 - учні 5 класу на чолі з класним керівником Ольгою Роман та учні 6-Б класу разом з класним керівником Олександром Романом,  а також учні 6-А ЗОШ І-ІІІ ст. №2 разом із класним керівником Оксаною Матвієнко.


Особливістю цьогорічного «параду новорічних ялинок» стала спортивно-розважальна програма, яку влаштували для дітей  працівники міського відділу з фізичної культури та спорту на чолі з начальником Віктором Подрєзаном.

Постійним спонсором передноворічної акції з прикрашання ялинок в «дитячому містечку» виступає виконком Комсомольської міської ради. Крім того, вже вкотре цей захід підтримали голова правління ПАТ «Комсомольський хлібозавод»  Микола Мошківський, а також КП «Міськсвітло», «Озеленення», КЖЕП № 3, ГО ГФ «Міська міліція». Цьогоріч до підготовки та організації святкової акції долучилися депутат Комсомольської міської ради Артур Кобік та магазин «Атлант» (підприємець Микола Будзинський).

0 коммент.:

Дописати коментар