четвер, 3 січня 2013 р.

Як активісти ГО "Центр "РОДІС" Новий рік зустрічали

Новий рік – світле й радісне свято. Воно завжди асоціюється з сяючою ялинкою, музикою, солодощами, іграми, танцями і, звичайно ж, Дідом Морозом  та Снігуронькою. Всі ці атрибути новорічного  свята супроводжували молодіжну дискотеку, яка відбулася 30 грудня 2012 р. у приміщенні актової зали Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1.

Новорічна дискотека відбулася за ініціативи сектору роботи з молоддю Комсомольської ГО «Центр «РОДІС», за підтримки адміністрації і колективу Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Благодійну допомогу надав ПП Рудий С.Т.(«Ваші вікна»). Оргкомітет у складі Володимира Дмитренка, Аліни Кулик, Надії Войтенко самостійно підготував і провів цей захід. Їм допомагали Марина Соляник, Єгор Базавлук, Анастасія Походій, Наталія Мізіна.

Чудовий музичний супровід новорічної дискотеки забезпечила відмінна трійка друзів-діджеїв  Олександра Семенюти, Анастасії Демиденко і Максима Тайнолюба. Невелике, але яскраве фаєр-шоу подарувала Надія Войтенко. На новорічне свято зазвичай приходять гості, у активістів ГО «Центр «РОДІС» вони також були. Це наші партнери з благодійної організації «БФ «Подаруй надію», з громадської організації «Креативна молодь», а також хлопці з дружної команди "STREET WORKOUT KOMSOMOLSK".


Сектор роботи з молоддю і дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за підтримку колективу Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 і особисто Наталії Тягай та Тетяні Костіковій, діджеям Олександру Семенюті, Анастасії Демиденко і Максиму Тайнолюбу; ПП Рудий С.Т.(«Ваші вікна») і особисто Інні Рудій.
З Новим 2013 роком!

0 коммент.:

Дописати коментар