суботу, 31 грудня 2011 р.

Парад новорічних ялинок в дитячому містечку Комсомольська


27 грудня 2011 року у Комсомольську на території «дитячого містечка» відбулось традиційне прикрашання ялинок новорічними прикрасами силами волонтерів. Ініціатором цього передноворічного дійства виступила депутат Комсомольської міської ради Н.Р.Карпець, яка організує подібні заходи вже чотири роки поспіль з метою втілити ідею запровадження традиції зустрічі Нового року на території дитячого містечка «просто неба» (як це традиційно проводиться в Берліні), у єдиному родинному колі комсомольчан, що мешкають в даному мікрорайоні міста.

Цьогоріч, за пропозицією міської громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», передсвятковий захід отримав назву «Парад новорічних ялинок». Ініціатор заходу, Н.Р.Карпець, підтримала цю ідею. В прикрашанні ялинок на території "дитячого містечка" взяли участь понад двадцять активістів ГО «Центр «РОДІС» з числа учнівської, студентської та робітничої молоді. До них приєдналися члени «Дитячої ради» і «Парламенту дітей м. Комсомольська», а також ГО «Молодіжний продюсерський центр». Усі вони принесли іграшки та інші новорічні прикраси і влаштували парад новорічних ялинок. Також з новорічними прикрасами допомогли колективи ДНЗ «Росинка» та «Золота рибка», а також Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

В проведенні передсвяткових новорічних заходів у дитячому містечку Комсомольська, ініційованого депутатом міської ради Н.Р.Карпець, надали партнерську підтримку Комсомольський Палац культури і творчості, міська ГО «ГФ «Міська міліція», магазин «Атлант», ВАТ «Комсомольський хлібозавод», комунальні підприємства «Міськсвітло» та «Озеленення» працівники ЖЕКу №3. Інформаційними партнерами виступили КП «Редакція газети «Громадська думка», ТРК «ГОК».



Програма передноворічного дійства в дитячому містечку включала в себе:
- акцію по прикрашанню ялинок на території дитячого містечка «Влаштуємо парад новорічних ялинок» від ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» за підтримки «Дитячої ради» і «Парламенту дітей», ГО «МПЦ», Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ДНЗ «Росинка» та «Золота рибка»;
- новорічну культурно-розважальну програму «З Новим роком!» від Комсомольського ПКіТ;
- нагородження учасників святкового заходу сувенірами і солодощами від депутата Комсомольської міської ради Н.Р.Карпець;
- частування дітей і молоді солодкими пирогами від ВАТ «Комсомольський хлібозавод».

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за активну участь у підготовці та проведенні акції «Влаштуємо парад новорічних ялинок» колективам Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ДНЗ «Росинка» та «Золота рибка» і особисто Світлані Аструдіновій, Марині Неклесі та Вікторії Тимощук, активістам: Аліні Кулик, Марині Соляник, Ользі Мосіній, Тетяні Дідик, Надії Єршовій, Сергію Попову, Анастасії Мотрій, Нікітін Пусяку, Олені Середі, Анастасії Кідрук, Ірині Кідрук, Альоні Шуть, Поліні Казанцевій, Альоні Першиній, Анастасії Кириченко, Вікторії Шеремет, Олені Григор’євій, Карині Головко, Євгену Мошнінову, Вікторії Бабенко, Кірі Озюменко, Єгору Базавлуку, а також завідувачу сектору роботи з молоддю Володимиру Дмитренку.

0 коммент.:

Дописати коментар