неділю, 30 грудня 2012 р.

В Пирятині пройшла партнерська акція проти домашнього насильства

7 грудня 2012 р. в Пирятині, у рамках щорічної кампанії «16 днів проти насильства», відбулася просвітницька акція «Стоп насильству». Її організатором стала Пирятинська ГО «Жіночі Ініціативи» за підтримки Національної тренерської мережі Міжнародного центру «Ла Страда – Україна» у Полтавській області та Комсомольської ГО «Центр «РОДІС». 

Очільниця Пирятинської громадської  організації «Жіночі Ініціативи» Ірина Таран розповіла, що таку акцію вони провели вперше, тож основним завданням стало привернення уваги городян до даної актуальної проблеми. Організатори планують, що ця акція у Пирятині стане щорічною.


Акція «Стоп насильству» пройшла у міських школах та на вулицях Пирятина. Діти-волонтери розклеювали плакати та роздавали пирятинцям спеціальні акційні бейджики. Також діти-медіатори, які працюють у Шкільних службах порозуміння, проводили з однолітками виховні години з попередження насильства в сім’ях та в дитячих колективах.


Організатор акції Ірина Таран зазначила, що Пирятинська ГО «Жіночі Ініціативи» розпочала реалізацію  проекту, метою якого є розробка комплексної моделі протидії проявам домашнього насильства. В рамках цього проекту запланована подальша співпраця двох громадських організацій - «Жіночі Ініціативи» та «Центр «РОДІС».

0 коммент.:

Дописати коментар