неділю, 30 грудня 2012 р.

В Полтаві пройшла партнерська акція проти домашнього насильства

8-9 грудня 2012 р. в Полтаві, у рамках щорічної кампанії «16 днів проти насильства», за підтримки Національної тренерської мережі Міжнародного центру «Ла Страда – Україна» у Полтавській області та Комсомольської ГО «Центр «РОДІС», відбулася просвітницька акція «Ми – проти домашнього насильства». Захід також підтримав селищний комітет Червоного шляху (м.Полтава).

Організатором акції стала полтавчанка Тетяна Могила - активістка ГО «Центр «РОДІС» і член регіональної мережі НТМ Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда-Україна» в Полтавській області. Їй допомагали її подруги і колеги по роботі. 8 грудня, в рамках акції «Ми – проти домашнього насильства», Тетяна Могила організувала лекцію для жінок, що мешкають в гуртожитку по вул.Лисенка, 64.




Наступного дня просвітницька акція продовжилась на вулицях Полтави. Тетяна з подругами розклеювала на інформаційних стендах акційні плакати з  номерами телефонів Національної «гарячої лінії» по запобіганню сексуальному насильству та насильству в сім'ї: 0 800 500 335 - безкоштовно зі стаціонарних телефонів України, 386 - безкоштовно для абонентів МТС, life:) і Київстар. Також в ході акції полтавчанки отримували спеціальні картки з практичними порадами щодо того, як не стати жертвами домашнього насильства,

0 коммент.:

Дописати коментар