суботу, 15 грудня 2012 р.

На Полтавщині продовжуються акції проти насильства в сім’ї

У Комсомольську активісти ГО «Центр «РОДІС» продовжують проводити акції з протидії насильству в сім’ї в рамках  інформаційної кампанії «16 днів проти насильства». 2 грудня 2012 року вони провели чергову вуличну акцію «Ми – проти насильства в сім’ї».

Активісти поширювали серед городян спеціальні картки з практичними порадами щодо того, як не стати жертвою домашнього насильства, а також номерами телефонів Національної «гарячої лінії» по запобіганню насильству: 0 800 500 335 - безкоштовно зі стаціонарних телефонів України, 386 - безкоштовно для абонентів МТС, life:) і Київстар.



Акція «Ми – проти насильства в сім’ї» відбулася за підтримки органів місцевої влади, НТМ Міжнародного центру «Ла Страда – Україна», а також інтернет-провайдера ТРК «ГОК» і центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська.

Адміністрація ГО «Центр «РОДІС» дякує за участь в акції Альоні Шуть, Вікторії Пальосі, Ользі Мосіній, Юлії Дижак, Анні Семенович, Анастасії Макаренко, Євгену Мошнінову, а також координатору акції Олегу Ржавіну та керівнику акції Аліні Кулик.

0 коммент.:

Дописати коментар