субота, 15 грудня 2012 р.

Інформаційна кампанія «16 днів проти насильства» у професійних навчальних закладах Комсомольська

4 грудня 2012 року, в рамках інформаційної кампанії «16 днів проти насильства», у професійних навчальних закладах Комсомольська відбулися акції «Ми – проти насильства в сім’ї!». Їх провели активісти громадської організації «Центр «РОДІС» Аліна Кулик і Марина Соляник.

Під час акції активісти  спілкувалися з керівниками та представниками адміністрацій професійних навчальних закладів м. Комсомольська: політехнічного технікуму, професійного гірничого ліцею, професійного будівельного ліцею. Представники ГО "Центр "РОДІС" вели мову про проведення профілактичних тематичних бесід і виховних годин на тему попередження насильства в сім’ї.  Адже учнівська молодь має усвідомлювати, що насильство ні в якому разі не може бути засобом спілкування і вирішення проблем у майбутньому сімейному житті. Також активісти розміщували акційні інформаційні матеріали з профілактики насильства в сім’ї.



Акції «Ми – проти насильства в сім’ї!» пройшли за підтримки виконкому Комсомольської міської ради та представництва Національної тренерської мережі Міжнародного центру «Ла Страда–Україна» в Полтавській області. Проведення акції підтримали також інтернет-провайдер ТРК «ГОК» та центральна публічна бібліотека м. Комсомольська.

0 коммент.:

Дописати коментар