неділю, 25 листопада 2012 р.

Стронгмени підтримують рух проти насильства над жінками

Сьогодні, 25 листопада, на офіційній сторінці Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда-Україна» в соціальній мережі Facebook з’явилися фотографії, які є своєрідною ілюстрацією до нинішньої визначної дати - Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства над жінками.


На світлині вгорі - стронґмен, володар титулів «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина світу», та один з лідерів всеукраїнської соціальної рекламної кампанії «Червона картка» Василь ВІРАСТЮК. Богатир учергове звернувся до своїх прихильників та всіх громадян з проханням розділити його переконання - сильні не вдаються до насильства, сильні захищають та оберігають.



А на цій світлині Президент Центру «Ла Страда-Україна» Катерина ЛЕВЧЕНКО і найсильніша людина планети Дмитро ХАЛАДЖИ, який тримає в руці символ всеукраїнської соціальної рекламної кампанії «Червона картка». Дмитро є чемпіоном України з пауерліфтингу, 63-кратний рекордсмен книги рекордів Гінеса, головний герой фільму "Іван Сила". Фото зроблено 25 листопада під час брифінгу у рамках акції, приуроченої до старту щорічної глобальної ініціативи «16 днів проти ґендерного насильства» http://www.rodis.org.ua/2012/11/blog-post_25.html

0 коммент.:

Дописати коментар