понеділок, 5 листопада 2012 р.

ЮНІСЕФ в Україні: 15 років роботи з покращення життя дітей та сімей на території України

У 2012 році ЮНІСЕФ (Дитячий Фонд ООН) відзначає своє 15-річчя в Україні. ЮНІСЕФ відкрив своє представництво у Києві у 1997 році. З того часу він працює над покращенням життя дітей та сімей на всій території України.

«Більше 8 мільонів дітей, що живуть в Україні, потребують більшої уваги та кращого захисту. Забезпечення повної реалізації потенціалу дітей є найкращою інвестицією, яку країна може зробити заради свого майбутнього», - так вважає Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Юкіе Мокуо.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей. Фонд працює у понад 190 країнах світу заради захисту та підтримки дітей, починаючи з раннього віку та до юності. Протягом останніх років ЮНІСЕФ постійно збільшував масштаби своєї підтримки Уряду України у створенні програм з охорони здоров'я, харчування, освіти та захисту для дітей. ЮНІСЕФ працює над захистом прав дітей та виступає за пріоритетність дій, спрямованих на найуразливіших та знедолених. Визнаючи, що добробут дітей тісно пов'язаний із станом матерів, ЮНІСЕФ також працює заради покращення здоров'я і освіти та захисту прав матерів в Україні.


Українці висловлюють вдячність Представництву ЮНІСЕФ в Україні за його діяльність на благо дітей і шлють вітання ювіляру. Ось лише декілька з цих вітань:




4 листопада активісти та друзі Комсомольської громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» приєдналися  до своєрідного вітального флешмоба з нагоди 15-річчя Представництво ЮНІСЕФ в Україні і бажають його предствникам успіхів та нових звершень у справі захисту прав та інтересів дітей:

0 коммент.:

Дописати коментар