понеділок, 15 жовтня 2012 р.

ГО «Центр «РОДІС» провела звітну конференцію

27 вересня 2012 р. у виконкомі Комсомольської міської ради звітувалася ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС». Того дня відбувся зліт активістів, а також звітна конференція громадської організації. На захід були запрошені представники міських установ та закладів, що брали активну участь у міських громадських заходах, які організовувала ГО «Центр «РОДІС» протягом року.

В ході звіту присутніх було поінформовано, що протягом вересня 2011 р. – вересня 2012 р. ГО «Центр «РОДІС» разом із партнерами організувала у м. Комсомольську 78 міських громадських заходів: просвітницькі, правозахисні та благодійні акції, інформаційні кампанії, конкурси, тренінги, «живі бібліотеки», клубні зустрічі, святкові заходи тощо. Значну участь у проведенні цих заходів взяли активісти з числа учнівської, студентської та робітничої молоді.

Зокрема в організації та проведенні міських громадських заходів взяли участь 117 молодих комсомольчан. Серед них було визначено найактивніших: Ольга Мосіна, Єгор Базавлук, Аліна Кулик, Надія Єршова, Олег Ржавін, Сергій Попов, Альона Шуть, Павло Косоруков та Олена Середа.

Також високий рівень активності проявили Ірина Дудченко, Анастасія Макаренко, Євген Мошнінов, Любов Макаренко, Валерія Дерега, Євген Буркаль, Анастасія Походій, Кіра та В’ячеслав Абаза, Марина Соляник, Катерина Лященко, Марія Єршова, Вікторія Бабенко, Софія Макаренко, Надія Войтенко, Маргарита Малишева, Сергій Василина.

Усі ці дівчата і хлопці, а також завідуючий сектором роботи з молоддю Володимир Дмитренко отримали Подяки від дирекції ГО «Центр «РОДІС».  Вручав Подяки член сектору роботи з молоддю Олег Ржавін.



За допомогу та підтримку громадських ініціатив щодо пропагування усвідомленого батьківства, захисту прав дітей, а також профілактики негативних суспільних явищ в міській громаді були вручені Подяки представникам міської влади секретарю міської ради Світлані Калашнік, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Надії Угнічевій, керуючому справами виконкому Любові Кошарі, раднику міського голови та депутату міської ради Неллі Карпець. Такі ж Подяки були адресовані начальнику відділу у справах сім’ї та молоді Тетяні Оробченко, начальнику міського відділу освіти Ірині Шошиній та завідувачу міським методичним кабінетом Надії Дробецькій, директору міської центральної публічної бібліотеки Тетяні Бурдуковській, головному лікарю міської лікарні Миколі Дубині.

На захід були запрошені представники Комсомольського професійного гірничого ліцею, політехнічного технікуму, НВЦ, загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів. Їм також було вручено Подяки, адже учнівські та педагогічні колективи цих закладів протягом року були активними учасниками багатьох міських громадських заходів ГО «Центр «РОДІС». Вдячні слова лунали на адресу місцевих ЗМІ: студії «ГОК ТВ», «Телеэкспресс», «Громадська думка», «Weekend», а також спонсорів, зокрема фірми «Ваші вікна» (ПП Рудий С.Т.), інтернет-провайдера ТРК «ГОК» та ін..

ГО «Центр «РОДІС» здійснює свою діяльність прозоро. Цьому сприяє робота офіційного сайту організації http://www.rodis.org.ua/ , а також офіційні сторінки в соціальних мережах ВКонтакте http://vk.com/club12505557 та Фейсбук https://www.facebook.com/groups/zentrrodis/ . Там вміщується інформація щодо всіх заходів, внутрішньої роботи, вкладу організації в розвиток громади.

0 коммент.:

Дописати коментар