неділю, 7 жовтня 2012 р.

У Комсомольську очікують презентацію нової книги

У жовтні в Комсомольську очікується презентація нової книги «Пламенное сердце». Її автором є Вєра Журавель - журналістка, прозаїк, поетеса, твори якої виходять друком українською, російською та італійською мовами.

Останні роки вона мешкає в Італії і є засновницею Міжнародної громадської організації «Міжнародна Культурна Асоціація «Академія Мистецтва, Літератури і Просвіти «Політ і клич журавля».

За свою творчість Вєра Журавель була нагороджена медаллю і дипломами Римської академії сучасного мистецтва та є її почесним членом-кореспондентом.  За версією італійців ім’я «Вєра Журавель Україна» занесене до каталогу кращих поетів світу.



Вєра Журавель є членом Національної Спілки журналістів України і багатьом комсомольчанам вона відома як журналістка, адже багато років працювала у місцевих газетах «Громадська думка», «Вчера, сегодня, завтра», «Телеэкспресс».

Презентація нової книги Вєри Журавель відбудеться у середу, 10 жовтня, о 17.20 в кінолекційній залі об’єднаного музею м. Комсомольська та ВАТ «Полтавський ГЗК» (вул. Космонавтів, 4).


В програмі заходу:
- спілкування з авторкою книги «Пламенное сердце», Вєрою Журавель, та знайомство з її творчістю;
-  художнє читання віршів В. Журавель (читці Валентина Кочубей, Лілія Дульнєва, Сергій Попов);
-  музичний супровід читців і сольні виступи.
Ведучий презентації Сергій Діхтяр

Організаторами заходу виступають Міжнародна Культурна Асоціація «Академія Мистецтва, Літератури, Просвіти «Політ і клич журавля», Комсомольської міські ГО «Клуб «Ділова жінка» і «Союз-Чорнобиль», видавництво «ПІРАМІДА».

В заході візьмуть участь представники ГО «Центр «РОДІС», які проведуть превентивну просвітницьку акцію "Червона картка" за підтримки Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда – Україна» http://vk.com/event43824605. Авторка книги «Пламенное сердце» Вєра Журавель запросила активістів громадської організації не випадково, адже значна частина її віршів стосуються соціальних проблем людини в суспільстві.

0 коммент.:

Дописати коментар