вівторок, 11 вересня 2012 р.

У Комсомольську вперше відбулося свято День Сили і Грації та «фітнес-вечірка»


Щорічно у другу суботу вересня Україна відзначає День фізи́чної культу́ри і спо́рту. Це свято уособлює велич сили духу і мужності, залучає українців, в т.ч. і комсомольчан, до лав прибічників здорового способу життя. Про це свідчить і міське спортивне свято в Комсомольську, яке цього року організували Громадська Ініціатива "ЖИВИЙ КОМСОМОЛЬСЬК" та спортклуб "Сила і грація" за підтримки відділу фізичної культури і спорту виконкому Комсомольської міської ради.

Таке міське спортивне свято у Комсомольську відбулося вперше і мало назву «День Сили і Грації та «фітнес-вечірка». Воно мало цікавий, новий для нашого міста, формат, який по достоїнству оцінили комсомольчани, що завітали 8 вересня 2012 р. до Фізкультурно-оздоровчого комплексу (вул. Добровольського, 30). Бажаючих долучитися до такого святкування Дня фізи́чної культу́ри і спорту виявилося багато: юнаки і дівчата, чоловіки і жінки. Дуже відрадно, що багато комсомольчан прийшли на це спортивне свято цілими сім’ями разом із маленькими дітьми.

Відкрили і вели свято керівник Громадської Ініціативи "ЖИВИЙ КОМСОМОЛЬСЬК" Олексій Марченко та інструктор спортклубу «Сила і грація» Ольга Капоріна. Крім того, усіх присутніх привітали заступник міського голови Надія Угнічева, начальник відділу фізичної культури і спорту виконкому Комсомольської міської ради Віктор Подрезан та керівник спортклубу «Сила і грація» Олена Гордєєва.



Програма заходу була цікава і насичена, кожний мав змогу обрати для заняття на свій смак. Тут відбувалося і чоловіче багатоборство, і дитячі «веселі старти», і конкурси та розіграші. Море захоплень викликали показові виступи міських хореографічних шкіл, шкіл єдиноборств, клубу історичного фехтування «Вогняна рись» та ін.. А чого варта лише така «родзинка» свята, як годинне танцювальне «асорті» всіх популярних у місті фітнес-напрямків (джаз-фанк, капоейра, пілатес, hip-hop, латино, схід, тай-бо, йога)! Крім того, під час заходу всі бажаючі змогли безкоштовно пройти Wellness-тестування на японському приладі-аналізаторі основних параметрів організму.

Організатори свята «День Сили і Грації та «фітнес-вечірка» ставили собі за мету сприяння розвитку спорту і масової фізкультури, популяризацію фітнес-послуг та здорового способу життя в Комсомольську. Свято вдалося і ми радіємо за колег-громадських активістів. Залишається побажати Комсомольську, щоб це свято стало доброю щорічною традицією і надалі залучало городян до масової фізкультури і спорту, до здорового способу життя.

Більше інформації про свято можна знайти тут http://www.komsomolsk.in.ua/index.php

0 коммент.:

Дописати коментар