вівторок, 11 вересня 2012 р.

Готуємося до Всенародного Дня батька


Щорічно третьої неділі вересня українці відзначають Всенародний День батька. Це свято було започатковане в Україні у 2009 році з ініціативи МГО "Міжнародний Центр Батьківства" та Всеукраїнського громадського комітету з підтримки сім’ї та відповідального батьківства за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Комсомольська громадська організація "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС" є одним із співзасновників і членом Всеукраїнського громадського комітету з підтримки сім’ї та відповідального батьківства. Тому Комсомольськ є одним з тих українських міст, які найпершими почали відзначати Всенародний День батька (з 2009 року).

Цьогоріч 15 вересня, в суботу, з 10.00 до 11.30 відбудеться акція "День Батька", яка спрямована на підтримку Всенародного Дня Батька в Україні та на попередження потрапляння чоловіків до трудового рабства.

Акцію проведуть активісти ГО "Центр "РОДІС" за підтримки місцевої влади, інтернет-провайдера "ТРК "ГОК" та Міжнародного Центру "Ла Страда - Україна".

Під час акції молоді хлопці і дівчата вітатимуть чоловіків з наступаючим Днем Батька, вручатимуть їм святкові повітряні кульки, наліпки "Я - тато!" та спеціальні тематичні картки.

Збір активістів - в суботу, 15 вересня, о 10.00 у сквері біля пам'ятника Т.Г.Шевченку. Долучитися до акції можна на сторінці соц.мережі ВКонтакте http://vk.com/event42914817

0 коммент.:

Дописати коментар