понеділок, 23 липня 2012 р.

Ми – проти домашнього насильства!


21 липня 2012 р. у Комсомольську відбулась вулична інформаційна акція «Ми – проти домашнього насильства!» Її провели активісти Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС» за підтримки Національної тренерської мережі в Полтавській області Міжнародного Центру «Ла Страда – Україна» та Інтернет-провайдера «ТРК «ГОК».

Вулична акція пройшла суботнім ранком в районі центрального ринку в мікрорайоні «Піски». Під час заходу молоді хлопці і дівчата розповідали городянам про проблему домашнього насильства і вручали спеціальні буклети «Зруйнуємо байдужість суспільства до будь-яких проявів насильства у сім'ї!», випущених AVON в рамках соціальної програми проти домашнього насильства.



В буклетах «Зруйнуємо байдужість суспільства до будь-яких проявів насильства у сім'ї!» міститься інформація про Національну телефонну «гарячу лінію» з протидії насильству (0 800 500 335 безкоштовно зі стаціонарних телефонів, 386 безкоштовно для абонентів МТС, life:), Київстар), а також про сайт «Скажімо НІ домашньому насильству» www.ostanovimnasilie.org.ua На цьому сайті можна знайти вичерпну інформацію щодо різних аспектів проблеми домашнього насильства та отримати безкоштовні онлайн-консультації юриста, психолога, соціального працівника.

У проведенні акції «Ми – проти домашнього насильства!» взяли участь активісти Олег Ржавін, Павло Косоруков, Сергій Попов, Ольга Мосіна, Олена Середа, Анастасія Походій, Катерина Горбунова, Олена Найдіна, Єлизавета Федіна та завідувач сектору роботи з молоддю Володимир Дмитренко.

0 коммент.:

Дописати коментар