середу, 16 травня 2012 р.

У Комсомольську відбулась урочиста церемонія «Сім’я року-2012»


15 травня, коли прогресивне людство відзначає Міжнародний день сім’ї, у Комсомольську відбулась урочиста церемонія нагородження кращих сімей «Сім’я року-2012». Цього святкового дня громада вшановувала матерів-героїнь м. Комсомольська та сім’ї, які стали переможцями конкурсу на кращий досвід сімейного виховання.

Міський конкурс «Сім’я року-2012» і урочиста церемонія нагородження кращих сімей м. Комсомольська є традиційним і цьогоріч пройшли вже вшосте. Започаткували їх у 2007 році Комсомольська міська рада та її виконавчий комітет, відділ у справах сім’ї та молоді, а також громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС». Мета цих заходів проста і водночас дуже важлива - поширення в міській громаді кращого досвіду сімейного виховання.

15 травня 2012 року в актовій залі гімназії ім. В.О.Нижниченка був аншлаг. Привітати кращі сім’ї Комсомольська прийшли адміністрації освітніх закладів, представники міських підприємств, установ та організацій, батьківська громада, діти, молодь. На святі також були присутні представники всіх місцевих ЗМІ, традиційні партнери цього щорічного урочистого дійства.



В урочистостях взяли участь заступник міського голови Надія Угнічева та секретар міської ради Світлана Калашнік. Вони вручили сім’ям-переможцям конкурсу «Сім’я року-2012» дипломи та подарунки:
- сім’я Ковальських (за поданням ДНЗ «Сонечко»);
- сім’я Роздайбіди (за поданням ДНЗ «Чебурашка»);
- сім’я Демченків (за поданням ДНЗ «Дзвіночок»);
- сім’я Ольховських (за поданням ДНЗ «Дюймовочка»);
- сім’я Кукуєвих (за поданням ДНЗ «Казка»);
- сім’я Сердюків (за поданням ДНХ «Росинка»);
- сім’я Буряк (за поданням ДНЗ «Золота рибка»);
- сім’я Марюхно (за поданням ДНЗ «Горобинка»);
- сім’я Рибалок (за поданням ДНЗ «Попелюшка»);
- сім’я Савицьких (за поданням Дмитрівського ДНЗ «Сонечко»);
- сім’я Клименків (за поданням ЗОШ №1);
- сім’я Линовицьких (за поданням ЗОШ №2);
- сім’я Ситників (за поданням гімназції ім. В.О.Нижниченка);
- сім’я Парубець (за поданням ЗОШ №4);
- сім’я Теслів (за поданням НВК ім. Л.І.Бугаєвської);
- сім’я Чорнобаїв (за поданням ЗОШ №6);
- сім’я Луценків (за поданням Дмитрівської ЗОШ);
- сім’я Шинделів (за поданням професійного гірничого ліцею);
- сім’я Місько (за поданням професійного будівельного ліцею).

Організаторами міського конкурсу «Сім’я року-2012» і урочистої церемонії нагородження кращих сімей м. Комсомольська виступила Комсомольська міська рада. Партнерами стали відділ у справах сім’ї та молоді, міський відділ освіти, ГО «Центр «РОДІС», БО БФ «Щаслива родина, щаслива дитина», ГО «Багатодітна сім’я”, щотижневик «Громадська думка», редакція міського радіомовлення, ТРК «ГОК», фотосалон «Любавушка».

Провела 6-ту урочисту церемонію нагородження кращих сімей м. Комсомольська беззмінна її ведуча Наталія Ткаченко. Допомагали їй маленькі помічники Юліанна Буряк та Ваня Крашанов.

В народі кажуть «Міцна родина – міцна країна». І це невипадково, адже міцна сім’я і щасливі діти – то запорука благополуччя і процвітання всієї держави. Тож щира вдяка владі і громаді за те, що в Комсомольську продовжується добра традиція визначення і популяризації кращого досвіду сімейного виховання. Молодим комсомольчанам є на кого рівнятися.

1 коммент.:

РОДІС сказав...

http://www.civicua.org/news/view.html?q=1829402

Дописати коментар