середу, 16 травня 2012 р.

Чи затишно буде дитині у вашій майбутній родині?


15 травня в міській публічній бібліотеці Комсомольська для молодих дівчат і хлопців, які мріють в майбутньому створити міцні й щасливі сім'ї, відбувся міні-тренінг «Чи затишно буде дитині у вашій майбутній родині?». Його організатором стала громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї “РОДІС» в партнерстві з міською публічною бібліотекою за підтримки інтернет-провайдера ТРК «ГОК». Захід провела тренер і член дирекції ГО «Центр «РОДІС» Наталія Ткаченко. В ролі помічника тренера виступив Володимир Дмитренко, завідувач сектором роботи з молоддю.

Зустріч з юнаками та дівчатами відбулась 15 травня невипадково, адже саме цього дня в Україні і всьому світі відзначається Міжнародний день сім’ї. Тож міні-тренінг «Чи затишно буде дитині у вашій майбутній родині?» став чудовою нагодою поговорити з молоддю про цінність сім’ї в житті людини.



Слід зазначити, що даний міні-тренінг став своєрідним дайджестом великого тренінгу «Чи затишно буде дитині у вашій майбутній родині?», який складається з 3-х окремих занять. Він входить до тренінгової програми «Білі плями сімейного виховання», яку було розроблено у м. Комсомольську в 2007-2008 рр.. членами ГО «Центр «РОДІС» за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради в партнерстві з міським відділом освіти та ДНЗ «Золота рибка».

Власне повноцінний 3-денний тренінг «Чи затишно буде дитині у вашій майбутній родині?» для молоді відбудеться влітку. Оголошення про набір учасників буде, як і завжди, опубліковано на сторінці ГО «Центр «РОДІС» в соціальній мережі «ВКонтакте» http://vk.com/club12505557

15 травня учасниками міні-тренінгу «Чи затишно буде дитині у вашій майбутній родині?» стали 11 дівчат і хлопців з числа учнівської, студентської та робітничої молоді: Марина Соляник, Ірина Дудченко, Аліна Кулик, Надія Єршова, Маргарита Малишева, Ольга Мосіна, Альона Шуть, Інна Пояркова, Дмитро Гамадик, Сергій Василина, Сергій Попов.

0 коммент.:

Дописати коментар