четвер, 19 квітня 2012 р.

Комсомольчани, долучайтеся до виявлення місць, де неповнолітнім продають спиртне та тютюн


Комсомольська громадська організація "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС" закликає громадськість, батьків, молодь міста Комсомольська відгукнутися на заклик Уповноваженого Президента України з Прав Дитини Юрія Павленка щодо долучення до виявлення місць, де неповнолітнім продають спиртне та тютюн.

19 квітня Юрій Павленко виступив на власній сторінці соціальної мережі Facebook із закликом до всіх небайдужих українських громадян зробити посильні кроки у справі боротьбі з доступом дітей до алкоголю та тютюну:

"На жаль, кожен з нас вже не дивується дитині з пляшкою пива або цигаркою на вулиці. На кожні 8 дітей в нашій країні припадає 1 торгівельна точка, де продається алкоголь та цигарки. Інколи вони знаходяться навіть у дворі школи. Закликаю всіх небайдужих долучитись до виявлення місць, де неповнолітнім продають спиртне та тютюн! Тільки так ми зможемо захистити їхнє здоров’я.
Надсилайте фотографію таких торгівельних точок, зазначивши адресу та дату незаконного продажу. Впродовж доби ми внесемо ці місця до списку "де дітям продають алкоголь та цигарки", а далі - направимо звернення про перевірку до податкової та органам місцевої влади.
Ю.П."


УВАГА!
Фото надсилайте на сторінку Юрія Павленка в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/up.z.prav.dytyny


0 коммент.:

Дописати коментар