суботу, 24 березня 2012 р.

Члени Клубу "Ділова жінка" підтримали акцію "Червона картка"


23 березня 2012 р. відбулась зустріч представників двох Комсомольських міських організацій "Клуб "Ділова жінка" і "Центр "РОДІС". У теплій дружній атмосфері учасники зустрічі обмінялись досвідом діяльності організацій і обговорили напрямки майбутньої співпраці.

Члени ГО "Клуб "Ділова жінка" підтримали одну з акцій "Червона картка" ("Ні - насильству в сім'ї!"), які проводить ГО "Центр "РОДІС" на регіональному рівні за підтримки Міжнародного правозахисного центру "Ла Страда - Україна" (м. Київ) у рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Червона Картка» (Національний соціальний проект до Євро-2012 «Давай разом!») http://www.davajrazom.com.ua/red_pages.html

В Україні інформаційна кампанія «Червона Картка» реалізовується Державною службою молоді та спорту спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Представництвом ООН в Україні, Об'єднаною програмою ООН з питань ВІЛ/СНІДу (ЮНЕЙДС), Фондом народонаселення ООН, Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда – Україна», Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІД в Україні та іншими організаціями.

Національний соціальний проект до Євро-2012 «Давай разом!» передбачає проведення у всіх регіонах України соціальної інформаційної кампанії «Червона картка», організацію та проведення дитячих та молодіжних турнірів з футболу «Чесна гра», а також заходів з організації змістовного дозвілля дітей та молоді «Другий тайм». В цілому для Проекту «Давай разом!» будуть підготовлені і задіяні понад 10 тисяч волонтерів, до занять спортом залучені більше 40 000 дітей і молоді.

0 коммент.:

Дописати коментар