суботу, 28 січня 2012 р.

Відбувся тренінг для активістів «Лідерство і робота в команді»


«Лідерство і робота в команді» - тренінг під такою назвою пройшов 28 січня 2012 р. у приміщенні центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська, яка завжди гостинно відчиняє двері для громадських активістів міста.

Тренінг відбувся в рамках "Школи молодіжних ініціатив", що є складовою проекту КМКМО «Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей».

Провела захід молода вчителька Комсомольської ЗОШ №2 Марина Неклеса, яка теж є активісткою ГО "Центр "РОДІС" і бере участь в проекті «Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей».



Учасниками тренінгу стали 16 молодих активістів з числа учнівської, студентської та робітничої молоді: Анастасія Мотрій, Микита Пусяк, Ірина Дудченко, Анна Гордійчук, Діана Стрижак, Ольга Мосіна, Любов Макаренко, Євген Камінський, Аліна Кулик, Євген Буркаль, Олег Ржавін, Павло Косоруков, Надія Єршова, Валерія Борисова, Єгор Базавлук, а також завідувач сектором роботи з молоддю ГО "Центр "РОДІС" Володимир Дмитренко.

0 коммент.:

Дописати коментар