вівторок, 31 січня 2012 р.

Школа розвитку молодіжних ініціатив продовжує набирати оберти


17 листопада 2011 року вперше на теренах Полтавської області стартувала Міжрегіональна Школа розвитку молодіжних ініціатив, організована Кременчуцьким міським комітетом молодіжних організацій за фінансової підтримки NED. Школа передбачає навчання молодих вчителів, психологів, соціальних педагогів, які працюють у навчальних закладах Полтавської та Черкаської областей.

Протягом вересня-жовтня 2011 року шляхом відбору було визначено учасників у кількості 21 особа, в тому числі представники Комсомольської громадської організації "Центр "РОДІС" Марина Неклеса і Володимир Дмитренко. Обов’язковою умовою участі у проекті є присутність на всіх трьох семінарах та успішне виконання домашніх завдань.

У рамках проекту заплановано проведення трьох трьохденних семінарів на базі міста Кременчука. Перший такий семінар пройшов 17-19 листопада 2011 року. Другий семінар для учасників проекту відбувся 19-21 січня 2012 року на базі готелю «Кремінь» міста Кременчука. На семінарі була розглянута тема для особистого розвитку учасників «Ораторське мистецтво», а також теми, що необхідні для розвитку молодіжних ініціатив: «Написання проектів», «Пошук спонсорів та донорів», «Правильність оформлення заявки на отримання гранту». Крім навчання учасники змогли познайомитися з роботою ліцею № 4 м. Кременчук.



Після другого семінару його учасники отримали домашнє завдання, яке заключається в написання грантової заявки для подання до Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій. Конкурс є закритим і передбачений виключно для учасників Школи молодіжних ініціатив. В результаті буде надано два гранти сумою по 350 доларів. Таким чином, кожний учасник проекту зможе реалізувати отриманий досвід під час виконання домашнього завдання.

Тренери проекту:
– Пищита Світлана Миколаївна, голова Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій;
- Шевченко Микола Іванович, член правління Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій.

0 коммент.:

Дописати коментар