суботу, 10 грудня 2011 р.

ГО "Центр "РОДІС" чекає в гості молодіжних лідерів з районів Полтавської та Черкаської областей


З метою ознайомлення молодіжних лідерів міст та районів Полтавської та Черкаської областей з діяльністю третього сектору та обміну досвідом з 13 по 15 грудня 2011 р. у місті Кременчук на базі Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій (КМКМО) планується проведення 3-денного стажування в рамках проекту «Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!». Організатор заходу, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій за підтримки NED, має на меті продемонструвати молодим громадським активістам практичний позитивний досвід міжсекторної співпраці.

В програмі стажування - зустрічі з громадськими організаціями м. Кременчук та прилеглих міст і районів, з представниками органів державної влади, презентації проектів та організацій. Зокрема, в 2-й день стажування, 14 грудня, його організатором, Кременчуцьким міським комітетом молодіжних організацій, запланований приїзд молодіжних лідерів міст та районів Полтавської та Черкаської областей до м. Комсомольськ з метою вивчення досвіду роботи Комсомольської міської громадської організації "Центр "РОДІС", в т.ч. досвіду міжсекторної співпраці.

Наразі дирекція Комсомольської міської ГО "Центр "РОДІС" вирішує організаційні питання стосовно прийому гостей. За попереднім планом зустріч з молодіжними лідерами міст і районів Полтавської та Черкаської областей відбудеться в приміщенні "Центру миру" Комсомольської ЗОШ №2 з участю активістів ГО "Центр "РОДІС", адміністрації та представників учнівського самоврядування ЗОШ №2, представників міської ради, масмедіа, інших секторів громади, що є партнерами.

0 коммент.:

Дописати коментар