пʼятницю, 9 грудня 2011 р.

Кампанія "16 днів проти гендерного насильства" у Комсомольську триває


У Комсомольську, що на Полтавщині, продовжуються щоденні акції в рамках інформаційної кампанії "16 днів проти гендерного насильства", яка стартувала 25 листопада http://www.rodis.org.ua/2011/12/blog-post_04.html і закінчиться 10 грудня.
Організатором даної кампанії у Комсомольську виступає ГО "Центр "РОДІС" за підтримки органів місцевої влади. Офіційні партнери - Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда – Україна», а також відділ освіти виконкому Комсомольської міської ради та його методичний кабінет, усі загальноосвітні навчальні заклади міста, відділ у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради, професійний гірничий ліцей, політехнічний технікум, центральна публічна бібліотека м. Комсомольська, міський ЦСССДМ, Інтернет-провайдер «ТРК «ГОК», місцеві ЗМІ.

Під час інформаційних акцій у Комсомольську активісти громадської організації "Центр "РОДІС" поширюють серед городян просвітницькі буклети «Що таке насильство», а також інформаційні картки з практичними порадами щодо того, як не стати жертвою насильства, а також номерами телефонів національної «гарячої лінії» по запобіганню насильству: 0 800 500 335 - безкоштовно зі стаціонарних телефонів Україні, 386 - безкоштовно для абонентів МТС, life:) і Київстар.

Інформацію про акції, проведені по 3 грудня включно, можна переглянути за цим посиланням http://www.rodis.org.ua/2011/12/blog-post_04.html

4 грудня - гендерна вечірка активістів ГО "Центр "РОДІС", в якій взяли участь 28 дівчат і хлопців з числа учнівської, студентської та робітничої молоді http://www.rodis.org.ua/2011/12/blog-post_6619.html


5 грудня - акція "Ми - проти гендерного насильства!" в Комсомольській гімназії ім. В.О.Нижниченка. Її провели Анастасія Мотрій, Анжела Бочарова і Марина Лук`яненко.


6 грудня - акція "Ми - проти гендерного насильства!" в Комсомольській ЗОШ №4. Її провели Анастасія Кулєшова, Вікторія Бабенко, Альона Шуть.

7 грудня - акція "Ми - проти гендерного насильства!" в Комсомольському НВК ім. Л.І.Бугаєвської. Її провели Аліна Кулик, Діана Стрижак, Анна Гордійчук


8 грудня - акція "Ми - проти гендерного насильства!" в Комсомольській ЗОШ №6. Її провели Ольга Мосіна та Надія Єршова


9 грудня - акція "Ми - проти гендерного насильства!" в Комсомольському політехнічному технікумі. Її провели Марина Соляник та Олег Ржавін


10 грудня відбудеться завершення міської інформаційної кампанії "16 днів проти гендерного насильства". Цього дня о 10.00 біля центрального ринку в районі "Піски" пройде заключна вулична акція ГО "Центр "РОДІС" в рамках цієї кампанії.

0 коммент.:

Дописати коментар