пʼятницю, 9 грудня 2011 р.

Участь у фінальній конференції Проекту ЄС "Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент"


6 грудня 2011 р. у Києві відбулася фінальна конференція проекту ЄС "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент", який здійснював свою діяльність з серпня 2009 р. по грудень 2011 р. Серед запрошених учасників конференції, що пройшла під назвою "Креативність, співпраця та ефективність у соціальних комунікаціях", були партнери проекту з міністерств, громадських організацій, благодійних фондів та соціальних центрів. В ході заходу відбувся обмін досвідом у здійсненні інформаційних соціальних кампаній, набутим за останні два з половиною роки діяльності проекту.

В ході фінальної конференції Рік Флінт, керівник проекту ЄС "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент", підвів підсумки роботи проекту, а також розповів про досягнення та надбання команди, що працювала над його реалізацією. Після цього Рік Флінт офіційно передав представниці Міністерства соціальної політики України символічну малинову коробку з комунікативними інструментами, розробленими командою Проекту ЄС "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент". Рік Флінт висловив сподівання, що всі ці розробки, ідеї та матеріали будуть і надалі сприяти захисту прав жінок та дітей, а також розвитку рівноправності жінок і чоловіків в Україні.

Комунікативний інструментарій представляє собою елементи візуалізації "Залишайся людиною", бібліотеку фото та відео матеріалів, матеріали для національних інформаційних кампаній, які було розроблено та скеровано проектом протягом двох з половиною років. Одним із цих ефективних комунікативних інструментів є також веб-портал проекту www.vsirivni.org .

На конференції також виступили менеджер проектів Представництва ЄС в Україні Тетяна Шульга та головний спеціаліст департаменту сімейної та гендерної політики Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту Світлана Гудь. Після урочистої частини учасники конференції працювали в 2-х робочих групах, де обговорили проблеми міжсекторної співпраці та вправлялись у креативності. На завершення конференції представники Проекту ЄС "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент" подякували усім своїм партнерам за плідну співпрацію і вручили їм пам'ятні суверніри та спеціальні сертифікати про співробітництво.



Отримали сертифікати і представники Комсомольської міської громадської організації "Центр "РОДІС" - за активну участь в якості партнеру в інформаційних кампаніях Проекту ЄС "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент" у сфері домашнього насильства, захисту прав дітей і гендерної рівності в суспільстві.

0 коммент.:

Дописати коментар