неділю, 6 листопада 2011 р.

У Комсомольську готуються до благодійного ярмарку

Комсомольська благодійна організація "Благодійний фонд "Подаруй надію" веде підготовку до  благодійного ярмарку, під час якого відбудеться продаж оригінальних виробів дитячої прикладної творчості (вишиванки, малюнки, в’язані речі, вироби з бісеру та інше), виготовлених учнями загальноосвітніх навчальних закладів м. Комсомольськ, міського Центру дитячої та юнацької творчості, а також активістів благодійного фонду «Подаруй надію».

Друга частина заходу передбачає проведення благодійного концерту за участі зірок шоу «Україна має талант» Артема Лоіка, Олександра Кварти, Ксенії Симонової, учасника телевізійного проекту «Пісні моря» на Новому каналі Олексія Амосова (Don Lex) та творчих колективів міста у великій залі міського ПКіТ (склад учасників може розширитись).

Дата та місце проведення   благодійного заходу: 27 листопада 2011 року, Комсомольський ПКіТ.
Початок благодійного ярмарку – 12.00.
Початок благодійного концерту – 16.00.

Партнери заходу:
Комсомольські міські громадські організації «МПЦ» та «Центр «РОДІС», відділ освіти виконкому Комсомольської міської ради, міські загальноосвітні навчальні заклади, ЦДтаЮТ, центральна міська бібліотека Комсомольська, фотограф Валентин Василенко.

Мета проведення акції „Благодійний ярмарок-2011”.
Офіційною метою заходу є збір коштів для придбання медичного реанімаційного обладнання для дитячого відділення Комсомольської міської лікарні.
Крім того, благодійний ярмарок створюється для того, щоб залучити молодь до безпосередньої участі у придбанні медичного обладнання для дитячого відділення (шляхом продажу власноруч вироблених речей). Також це надасть молоді можливість осягнути те, що кожен з них може впливати на перебіг справ у місцевій громаді, на те, що добрі й важливі справи творить не хтось інший, далекий та дуже впливовий, а саме вони, звичайні хлопці та дівчата. Благодійний концерт додатково також залучить тих, хто своєчасно не включився у процес підготовки до ярмарку, та надихне прикладом молодих зірок, які беруть участь у концерті, до творення добрих справ. Усі зірки "Благодійного ярмарку-2011" виступатимуть на концерті не за великі гонорари, а з метою самим долучитися до доброї справи. Своїм прикладом вони навчать молодь бути відкритими душею та серцем до можливості надати допомогу своїм ближнім.

Також протягом листопада-грудня місяця 2011 року активісти фонду роздаватимуть комсомольчанам акційні об’ємні стікери із зображенням логотипу акції. До підприємств та установ м. Комсомольськ будуть направлені листи із проханням підтримати «Благодійний ярмарок-2011», усі кошти від проведення якого підуть на придбання реанімаційного обладнання для дитячого відділення Комсомольської міської лікарні. Це також додатково дозволить стимулювати активність громадян та прихильників акції до суттєвих дій, що матимуть корисний благодійний ефект.

Конт.тел. представників БФ "Подаруй надію", організаторів заходу: 0677751197, 0973020891.
Квитки на благодійний концерт можна придбати з 10 листопада у представника БФ "Подаруй надію" Сергія за тел. 068-89-83-061.

Сторінка заходу на сайті ВКонтакте http://vkontakte.ru/event31159722

1 коммент.:

РОДІС сказав...

http://gurt.org.ua/news/events/12393/
http://www.civicua.org/news/view.html?q=1720213

Дописати коментар