вівторок, 22 листопада 2011 р.

Робота в рамках акції "Подаруй бібліотеці книгу!" продовжується

Усі книги, зібрані в ході міської акції "Подаруй бібліотеці книгу!" http://www.rodis.org.ua/2011/11/blog-post_02.html  http://www.rodis.org.ua/2011/11/2.html   активісти ГО "Центр "РОДІС" вже посортували, склавши відповідного реєстра. 20 листопада акційні книги були перевезені до сховища Комсомольської центральної міської бібліотеки, де на них чекає останній етап: на кожну з них потрібно наклеїти акційну наліпку. Наліпки, а також акційні плакати з оголошенням про акцію надає Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій. Після цього планується публічна передача книг, зібраних в ході акції, колективу центральної бібліотеки м. Комсомольськ.

Нагадаємо, що акція "Подаруй бібліотеці книгу!" відбувається в рамках діяльності мережі громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!» за підтримки Національного фонду підтримки демократії. Організатором акції у м. Комсомольськ виступає Комсомольська міська громадська організація «Центр «РОДІС» за підтримки відділу освіти, відділу у справах сім'ї та молоді, а також відділу культури і туризму виконкому Комсомольської міської ради, міського методичного кабінету, усіх загальноосвітніх закладів Комсомольська, депутата Комсомольської міської ради Валерія Ткаченка, Інтернет-провайдера ТРК "ГОК".



ГО "Центр "РОДІС" дякує своїм активістам Павлу Косорукову і Євгену Буркалю, завідувачу сектором роботи з молоддю Володимиру Дмитренку та депутату Комсомольської міської ради Валерію Ткаченку за активну участь у перевезенні акційних книг до приміщення центральної бібліотеки м.Комсомольськ.

0 коммент.:

Дописати коментар