вівторок, 15 листопада 2011 р.

У Комсомольську розпочався 2-й етап акції "Подаруй бібліотеці книгу!"

З 24 жовтня по 15 листопада 2011 р. у Комсомольську (Полтавщина) тривала акція «Подаруй бібліотеці книгу!» в рамках діяльності мережі громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!» за підтримки Національного фонду підтримки демократії.

У Комсомольську організатором акцїї виступила міська громадська організація «Центр «РОДІС» разом із партнерами: загальноосвітніми навчальними закладами та навчально-виховним центром Комсомольська, відділом освіти, відділом у справах сім'ї та молоді, відділом культури і туризму виконкому Комсомольської міської ради, міським методичним кабінетом, Інтернет-провайдером ТРК "ГОК". Проведення акції підтримав і депутат Комсомольської міської ради Валерій Ткаченко.

Протягом акції за сприяння відділу освіти виконкому міської ради було організовано 8 пунктів збирання книг: в 7-ми школах, в начально-виховному центрі (вечірня школа). Також 1 пункт праціював у відділі у справах сім'ї та молоді виконкому міської ради.

Через Інтернет про проведення у Комсомольську акції «Подаруй бібліотеці книгу!» дізнався один із мешканців Києва, Денис Глезер. Він написав листа організаторам про те, що теж хоче взяти участь в цій акції. Крім того, до нього долучились його друзі. Разом вони передали з Києва до Комсомольська 25 книг.




15 листопада прийом книг у Комсомольську було завершено. Наразі зібрані під час акції книги знаходяться в єдиному місці, де триває їх сортування та складення реєстру. За попередніми даними в результаті акції «Подаруй бібліотеці книгу!» у Комсомольську зібрано близько 700 книг.

По завершенні сортування зібраних книг відбудеться їх публічна передача колективу центральної бібліотеки м. Комсомольськ.

Дирекція ГО "Центр "РОДІС" дякує своїм партнерам, відповідальним особам за збір книг у 9-ти пунктах: Людмилі Деречі (ЗОШ №1), Наталії Масляник (ЗОШ №2), Оксані Уроді (Гімназія ім. В.О.Нижниченка), Сніжані Лапіній (ЗОШ №4), Ірині Станкевич (НВК ім. Л.І.Бугаєвської), Олені Каракуці (ЗОШ№6), Валентині Кібець (Дмитрівська СЗОШ), Наталії Григор'євій та Анастасії Гусаровій (НВЦ), Оксані Цілуйко (відділ у справах сім'ї та молоді виконкому), а також активістам ГО "Центр "РОДІС", які взяли участь в організації акції, в т.ч. Кірі Озюменко, та Володимиру Дмитренку (завідувачу сектором роботи з молоддю).

0 коммент.:

Дописати коментар