середу, 2 листопада 2011 р.

Акція "Подаруй бібліотеці книгу!" - у Комсомольську

З жовтня по листопад 2011 року оголошено акцію «Подаруй бібліотеці книгу!» в рамках діяльності мережі громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!» за підтримки Національного фонду підтримки демократії.

У Комсомольську акція «Подаруй бібліотеці книгу!» проводиться з 24 жовтня по 15 листопада 2011 року. Її організатором виступила Комсомольська міська громадська організація «Центр «РОДІС» за підтримки відділу освіти, відділу у справах сім'ї та молоді, а також відділу культури і туризму виконкому Комсомольської міської ради, міського методичного кабінету, усіх загальноосвітніх закладів Комсомольська, Інтернет-провайдера ТРК "ГОК".



При кожному загальноосвітньому навчальному закладі міста організовано пункти збирання книг (разом 7 пунктів). Також один пункт збирання книг розташований у каб. 227 відділу у справах сім'ї та молоді виконкому міської ради. Отже, всього по місту організовано 8 пунктів збирання книг. Книги приймаються найрізноманітніші: від технічної літератури і словників до дитячих книжок.

По завершенні акції зібрані книги будуть посортовані, також буде складено їх реєстр. Після цього планується публічна передача книг, зібраних в ході акції, колективу Центральної бібліотеки м. Комсомольськ.

Контактна особа:  Володимир Дмитренко (координатор акції в Комсомольську),
завідуючий сектором роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» , тел. 0973020891 

1 коммент.:

РОДІС сказав...

http://www.civicua.org/news/view.html?q=1716921

Дописати коментар